Mooi interview met Aysha Meis door Coen Verbraak in het TV-programma Over Leven op 19 juni 2024.

In de Belgische krant Het Laatste Nieuws is op 29 februari een artikel geplaatst over het hebben van een afwijking in het CDH1 gen. Inge werd daarvoor geïnterviewd.

Aysha Meis – De Groot is zangeres en heeft een afwijking in het CDH1 gen. Daarover heeft zij een album uitgegeven. In de NRC van 2 februari een uitgebreid interview met Aysha.

In de Libelle interview met Tanya over de impact van de afwijking aan het CDH1 gen op haar familie en haar gezin (januari 2024).

In de Linda.nl een interview met Aysha, zij liet in het laatste jaar van haar studie haar maag verwijderen (oktober 2023).

Een interview met Nina in de krant van Hoek van Holland. Zij liep de 4daagse van Nijmegen om geld in te zamelen voor onderzoek naar het CDH1 gen (juli 2023).

Op de site van RadboudUMC een interview met Tanya over doneren voor onderzoek naar het CDH1 gen. Zij heeft de gen afwijking CDH1 en is maag-darm-leverarts in het RadboudUMC (juli 2023).

‘In de benen voor genen’ de zussen Judith, Esther, Sophie en tante Hanneke halen tijdens de 4-daagse geld op voor onderzoek naar CDH1 genafwijking. Bericht van Omroep Gelderland (juli 2022).

Interview met Paulien over de impact van de CDH1 genmutatie op haar leven in Linda.nl (oktober 2020).