Zaterdag 18 april 2020: Informatiedag Stichting CDH1

Op zaterdag 18 april 2020 is er weer een informatiedag voor patiënten, familieleden, artsen en belangstellenden die te maken hebben met CDH1.

We zijn zeer verheugd dat ook dit jaar Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) in Arnhem weer haar locatie volledig kosteloos beschikbaar stelt. De deuren gaan open om 10:30, waarna het officiële programma start om 11:00 en zal eindigen rond de klok van 16:00.
Wij stellen het op prijs als u zich tijdig aanmeldt voor deze dag. Dan kunnen wij hier bij de lunch en planning rekening mee houden.

Inhoud van de dag

Stichting CDH1 heeft weer een aantal specialisten bereid gevonden om presentaties en workshops te geven. Een enkele specialist heeft nog niet officieel bevestigd, maar in grote lijnen zullen de volgende onderwerpen zullen tijdens deze dag aan bod komen:

– Maagkanker – MDL

– Borstkanker

– Psychosociaal – Hoe vertel ik het aan mijn omgeving? Wat is een goede tijd?

– Voeding – Hoe ziet mijn eetpatroon eruit na de operatie? Waar moet ik rekening mee houden?

– PGD – Wat zijn mijn mogelijkheden als ik een kinderwens heb?

– Patholoog – Wat gebeurt er met een maag na de operatie en hoe ziet de maag er uit

– Verzekeringen – Hoe zit het met het afsluiten van een hypotheek of verzekering? Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

De exacte invulling van de dag wordt later bekend gemaakt. Wij vragen u om op het aanmeldformulier 3 van de bovenstaande onderwerpen te kiezen waar u graag meer informatie over ontvangt. Wij proberen hier bij de indeling van de dag zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Uiteraard is er tijdens de dag ook voldoende ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige specialisten en lotgenoten.

Kosten

De informatiedag is gratis. De stichting is echter volledig afhankelijk van vrije giften. Wij stellen het daarom op prijs als u een vrije gift wilt doen. Op de informatiedag staat een donatie box waarin u uw gift kunt achterlaten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door hier te klikken. Graag ontvangen wij inschrijvingen vóór 31 maart.

Contact

Mist u onderwerpen waar u toch graag meer informatie over wilt hebben? Laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@stichting-cdh1.nl.