26 mei 2018: Informatiedag Stichting CDH1

Op 26 mei 2018 is er een informatiedag voor patiënten, familieleden, artsen en belangstellenden die te maken hebben met CDH1. De informatiedag is van 11:00 tot 16:00 uur bij Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) in Arnhem. Wij stellen het op prijs als u zich tijdig aanmeldt voor deze dag. Dan kunnen wij hier bij de lunch en planning rekening mee houden.

Inhoud van de dag

Stichting CDH1 heeft een aantal specialisten bereid gevonden om presentaties en workshops te geven. De volgende onderwerpen zullen tijdens deze dag aan bod komen:

– Maagkanker – MDL

– Borstkanker

– Psychosociaal – Hoe vertel ik het aan mijn omgeving? Wat is een goede tijd?

– Voeding – Hoe ziet mijn eetpatroon eruit na de operatie? Waar moet ik rekening mee houden?

– PGD – Wat zijn mijn mogelijkheden als ik een kinderwens heb?

– Patholoog – Wat gebeurt er met een maag na de operatie en hoe ziet de maag er uit

– Verzekeringen – Hoe zit het met het afsluiten van een hypotheek of verzekering? Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

De exacte invulling van de dag wordt later bekend gemaakt. Wij vragen u om op het aanmeldformulier 3 van de bovenstaande onderwerpen te kiezen waar u graag meer informatie over ontvangt. Wij proberen hier bij de indeling van de dag zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Uiteraard is er tijdens de dag ook voldoende ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige specialisten en lotgenoten.

Kosten

De informatiedag is gratis. De stichting is echter volledig afhankelijk van vrije giften. Wij stellen het daarom op prijs als u een vrije gift wilt doen. Op de informatiedag staat een donatie box waarin u uw gift kunt achterlaten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door hier te klikken. Graag ontvangen wij inschrijvingen vóór 1 mei.

Contact

Mist u onderwerpen waar u toch graag meer informatie over wilt hebben? Laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@stichting-cdh1.nl.